Crescent trike exa

2014-01-06 @ 23:16:00


Detta är en Trike EXA från Crescent Barnvagnar.

En vagn som jag hoppas att vi får möjligheten att testa till barnen.
En snygg vagn som dessutom verkar otroligt smidig och praktisk med egenskaper som snurrbart framhjul, lufthjul med allroundmönster och vändbar sittdel. Att handtaget är höj- och sänkbart med teleskophandtag är en fördel eftersom både jag och frugan är långa (hon är ju hela 184cm - värsta giraffen!)

Det blir en hel del promenader för våran del, då tillsammans med barnen. Och gissa hur populärt det är att gå långa sträckor med små ben? Inte så värst... att gå med syskonvagnen är inte att föredra alla gånger och då vore en Trike EXA guld värt till Jonathan eller Noah. 

Förhoppningsvis får jag möjligheten att testköra denna vagn en tid framöver, hoppas kan man ju göra iallafall eftersom jag är en av de som ansökt om detta via Crescents facebooksida. Isåfall hoppas jag att ni står ut med ris och ros från mig - men det tror jag väl att ni gör va? ;) 

Lär komma utvärderingar om vagnen i olika situationer, i vår vardag och vid mer unika tillfällen. En och annan bild lär jag också slänga in... och frugan lär själv få testa att fälla ihop och upp vagnen - något hon sällan gör annars. Men ska vagnen testas så ska den, inte sant? Varför då inte sätta en sådan sak (som ihop- och uppfällning) på någon som annars avskyr just det momentet?

Ses, nu håller ni tummarna för mig och min familj hoppas jag!
 

En liten godbit

2014-01-05 @ 05:04:38
 
De första dagarna på 2014 har gått mycket fort kan jag lova. Jag jobbade både 2:a och 3:e januari, vilket betyder att jag inte direkt hade "långledigt" som många andra. Men kände inte att jag hade lust att ta ut ledigt de dagarna när jag inte behövde. Däremot funderar jag på att eventuellt börja ta ut pappaledigt en dag i veckan, t.ex. fredagarna.. bara för att få mer tid med familjen.

I dagsläget så är ju eftermiddagsveckorna lite sådär, vilket ni säkert förstår. De veckorna åker jag till jobbet vid 14-tiden och är hemma igen runt midnatt. Här hemma får man sova hur länge man vill om man inte går i skolan, vilket innebär att de små vaknar allt mellan 8-10. Så det är inte många timmar jag får med barnen på dagarna just de veckorna. En extra ledig dag i veckan skulle ju göra väldigt mycket - och jag har ju faktiskt pappadagar för tre barn att ta ut ;) Dvs 60*3 dagar! (alla andra dagar överlåter jag till mamman i huset). 180 dagar räcker ganska länge :)

Tål att tänkas på. 1 dag i veckan ett bra tag framöver, eller lite mer sammanhängande ledighet? 

 

Gott nytt år

2014-01-03 @ 13:56:00

Nyår firades in med barn och vänner. Vi hade en underbar kväll med otroligt fin mat och bästa tänkbara sällskap. En välkomponerad trerätters meny och många glada barnskratt (totalt 15 barn i ett och samma hus, samtidigt!) Det var ganska livat men samtidigt helt underbart! 

2013 var, i det stora hela, ett bra år. Men nu hoppas vi, och jobbar vi för, ett ännu bättre 2014! Lägg inte din energi på sånt som sänker dig, som får dig disträ eller som du tycker är jobbigt. Jobba framåt, sträva efter välmående och god hälsa. Det tänker jag göra!