Tisdag!!!

Idag blev det lite gjort innan jobbet iaf. Inte jätte mycket faktiskt...

Upp kl. 07:00. Väcka Linus (Simon är hos sin mamma denna vecka). Gick ju så där...Alla andra vaknade ju också ^^
Jag hade ju en lite plan på att lägga mej en stund till efter Linus gått till skolan. Men ICKE då!!!

Jonathan stod och vrålade i sin säng.Rasmus kom i 120. Så det var bara att glatt stanna uppe. Sen har det varit full rulle hela dagen.Men Jag fick en lite tupplur ihop med Jonathan faktiskt. Så vi vilade en timme ihop. Man sover så gott ihop med ett barn.

Rasmus drev frugan till fördärv här hemma. Hon var lagom upprörd när vi vaknade :P
Hon var på väg till Skövde med Rasmus å Noah. Fast eftersom vi vaknade lagom tills att dom var klara, så var det inte mycket mer än att ta på sej en långärmad tröja och sätta sej i bilen vi också :P

Tycker om att åka å handla med familjen. Bara att komma ut med alla är väldigt värdefullt för mej.

Som i Lördags. Tyckte det var helt underbart. Vi åkte in till Garpadammen i Skövde för att mata änderna. Jag har precis lika roligt som barnen :) Barnasinnet kommer nog aldrig försvinna.

Fast mest var det för dom små som älskar dessa små utflykter. Det är ingen lång stund man gör det, men kul är det och tiden går satans så fort.Nu är det dags för ännu ett pass på Volvo strax. Blir bra det.Idag blir det radiosporten från klockan 19 och framåt. Sista omgång i grundespelet i elitserien. Och faktiskt så är det många viktiga matcher som spelas idag :)

HV spelar mot DIF. Det är viktigt för HV att vinna lika mycket som DIF. HV måste göra allt för att behålla sin fjärdeplats. Som för DIF att säkra sin plats från att behöva fara ner i kvalserien ihop med Timrå.

LHC måste också satsa allt på att vinna idag för att öka deras chanser till samma sak som DIF ifall HV vinner. Då klarar LHC sej ifrån kvalserien.

Plus att ett flertal andra matcher. Men det är dom jag har fokuserat på just nu. Eftersom DIF inte varit behövt kvala på 30 år. LHC har ju inte varit där nere på bra länge dom heller.

SÅ idag är det full fokus på att jobba och hockey :)

Men skulle helst av allt velat suttit hemma framför TV:n å kikat på matchen. Men radion får funka idag.

Sen så har jag tippat en Powerplay inför dagen omgång :) Som gör det lite extra roligt att hålla på vissa lag.

Missar ju säga hejdå till Linus idag. Han följde ju med en tjej hem för att leka :) Jättesöt var hon Alma. Hon bor i samma kvarter så det gör det ganska enkelt för frugan. Hon slipper bråka med hämtning.

Fast det är dags nu...tar ju ett par extra minuter att pussa och säga "Hej då" till alla xD

Speciellt Rasmus som ska pussas och kramas ett flertal ggr innan han är nöjd :P

Så puss på er, min älskade familj. Älskar er mest av allt....
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0