Kanske inte ett inlägg jag hade tänkt mej...Vila i frid #1 Stefan Liv

2011-09-07 @ 23:43:23
Ja...Vad ska man säga? Det var ju inte på detta vis man hade tänkt sej att man skulle ta upp hockeybloggandet om egentligen :(
Men som de flesta vet så är hockeysverige/världen i stor sorg. Nästan alla i KHL-laget Lokomotiv Jaroslavls omkom i en flygolycka tidigare idag. Må de vila i frid och tankar går till deras nära och kära. Har vi inte förlorat tillräckligt med hockeyspelare världen över den sista tiden? I NHL har redan 3-4 spelar redan gått bort på kort tid. Var nästan ett helt lag tvunget att få sätta sina liv till också? Ja Liv. Stefan Liv är den presonen jag faktiskt ser framför mej hela tiden när jag tänker på olyckan som hände idag. Som den HV-token man nu är. En helt ofattbar händelse. Jag satt och läste dessa rubriker och repotage på Aftonbladet. Vred och vände på allt för att hitta ett litet hopp om att han kanske inte var på planet. Hörde det först på radion på väg hem från jobbet. Men inget utav det slog mej att det just var Lokomotiv Jaroslavls hela lag som hade varit på planet.

Du kommer vara saknad utav hela hockeysverige. Men hela hockeyvärlden sörjer alla Lokomotivs spelare som fick sätta livet till just denna tragiska dag.

Lägger in ett par bilder för att visa min respekt till Stefan Liv. Detta är bara ett få tillfällen jag fått äran att se honom spela.Fick äran att vara med och fira HV:s SM-guld 2010 i Jönköping. Stefan sista säsong i HV...Kinnarps arena mot SSK...Ja datumen har vi ju redan där :)HV 71 - MoDo säsong 09/10Blev ju vinst mot MoDo...En lagom nöjd Liv efter matchenÄven fått äran att se honom i landslagsdressen. I och för sig en träningsmatch mot Tjeckien. Samma match som Foppa gjorde comeback i landslaget :)

Liv och HV 71 har betytt väldigt mycket för mej genom åren som många andra som har velat bli hockeymålvakt. Säg nån pojk/flicka som inte vill bli lika bra som Stefan Liv när dom blir stora ES_lirare :). Jag har byggt upp en enorm vänskap mellan mej och svärfar. Och även en enorm relation till hockey och HV 71 överhuvudtaget. Och Stefan Liv har ihop med andra HV-spelare haft en stor roll till att HV är det laget det är.

Vila i Frid Stefan. Vi saknar och tänker på dej och dina nära å kära...Hoppas ni har styrkan att resa er från denna tragedi...