Jaha...Då vart segersviten för HV bruten...

2011-01-20 @ 09:31:24

Då vart det årets första förlust då...I förlängning mot Luleå :(

Men 1 poäng fick vi ju med oss i alla fall.
Idag blir det hockey uppe i Stockholm mot AIK...Borde vara 3 lätta poäng. Men vågar inte tro på det. För AIK krigar på riktigt bra.

HV har hittat tillbaka. Kedjan som jag här kärat ner mej i är Laine, Bremberg å Beech-kedjan. Vilka sköningar. Dom kan bjuda upp till rysshockey.  Riktigt kul att se på när dom kör sin sk. klapp-klapphockey.

Själv har jag fortfarande inte missat en hemmamatch än. Känns nästa konstigt att sitta hemma och titta på HV genom TV:n...

Men vad skönt att det verkligen lossnat för Bremberg. Han har faktiskt gjort viktiga mål. Tänk när han fick sin islossning mot DIF. Bremberg har verkligen haft HV-folket med sej under sina motgångar. Man kunde nästan tro att det var 7:e avgörnade i en SM-final när han gick loss. Hela hallen bara jublade mer och mer. Och man kunde se det i Brembergs ögon hur glad han var. Efter det har vi sett en helt annan Bremberg. Mer fart och mer vilja. 3 eller 4 matcher i rad som han blev "matchens lirare". 

Har en jobbakompis som är DIF:are. Och då säger jag en riktig DIF:are. Han kan det mesta när det gäller Djurgården. Till och med en sån person blir glad att det lossnat för honom. För Djurgårds-supporters finns det inget hat mot Bremberg. Och nu vet jag varför. För tydligen fick han ju inte stanna kvar i DIF pga Hardy. Konstigt. Men det är vad som är sagt. Var väl lite därför han inte gick tillbaka dit nu i år förmodligen. Aja...tillräcklig om det :D
Brenberg spelar i HV nu och det har verkligen lossnat för killen. Och jag är jättglad för hans skull.

Det har lossnat för mer eller mindre hela laget. För nu produceras det mål på hög nivå. Nu för tiden vinner dom sällan skotten. Det gjorde dom ju mest hela tiden innan jul å nyår :P Nu vinner dom oftas nä det gäller mål =)

Och sånt tycker man om väldigt mycket ;)

Slänger upp lite bilder senare når jag fått in dom på datorn...
 


Det här vart ju ett tag sen :(

2011-01-20 @ 08:28:44
Fråga inte varför. För jag har inget svar på varför det inte bloggats så mycket den sista tiden. Helt enkelt inte haft någon drivning när det gäller detta...Typ :)

Finns inga tråkigheter till varför. Bara lycka. Blivit pappa än en gång till en lite Jonathan. Föddes den 17 januari. kl. 12:35...Helt undebart!!! Så j**la kul...

Så Rasmus är inte lillkillen som man har tyckt i 1 år nu ungefär :P
Han är ju enorm och har automatiskt börja kräva mer uppmärksamhet. Men det är väl sånt som sker automatiskt.

Han ska vara med mest hela tiden och spela pajas. Bjuder på sej själv en hel del...Vill ju oxå prova på hur det är att vara bebis igen :)
Nerbäddad i Jonathans filt liggandes i "liggdelen". Och han klagade inte speciellt mycket :D

Ska uppdatera lite mer senare. Men i alla fall. En hel del grejer har ju hänt om man säger så.

Så nu blir det runt 2 månaders pappaledigt för Rasmus. Så att vi alla kan komma in i livet som en 4 barnsfamilj. Tror nog att gumman inte velat ta detta själv. För det är en hel del att stå i just nu.

Får s lägga upp lite mer bilder senare. Ska bara fixa över dom från älsklingens dator först :D