Dagen i ära...

Dagen hittills har bestått av samla mineraler och PvP...
Tidanbo

Det ger faktiskt en hel del att göra allt detta medans man står i kö till BG:s...

ännu ett par skor sålda

4753 guld att hämta ut...Visst är det alltid lika roligt när man får sån post :P

dräpt fiende

men allt samlande går inte helt smärtfritt om man säger så :P En stackars DK (Death Knight är en klass man kan spela och förkortas alltid med DK) stog ivägen och försökte norpa åt sej lite mineraler. Det är inte alltid så enkelt. Han hade inte varit lvl 80 speciellt länge. Ingen bra början på sin karriär. Ibland hoppar man på sin överman. Då får man lugnt känna sej besegrad och ta nya tag. Men då och då får man chansen att ge tillbaka med livet i behåll. Känns alltid lika skönt att få dräpa en allians >:)

bankalten kommer till nytta

Många ggr så får inte det man samlat ihop plats på banken. Då får man skapa en sk. bankalt (en alternativ karaktär som man skickar över det material som antingen ska säljas eller sparas) han får även ta hand om en viss del utav guldet man tjänar. Ganska bra tycker jag. För då slipper man se hur mycket guld det finns. För har man allt guld på sej är det väldigt lätt att handla något onödigt.

14.000 guld har jag faktiskt lyckas samla ihop på 4 eller 5 dagar nu. Ganska nöjd med det. För snart kommer nästa expantion Cataclysm. Och då blir det ny utrustning som kommer behöva sin magiska stenar monterade och det brukar kosta en del. Så ganska skönt att ha lite buffert :) Första gången jag tänker på något sånt. Har inte gjort det tidigare. Och man hamnar lite efter då faktiskt. Det finns grejor som kanske behöver uppgraderas. Yrkena kommer att kunna tränas så man blir ännu duktigare smed och gruvarbetare...

Men nu blir det en liten paus i spelandet. Dags att klippa gräset :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0