Se där ja...

2010-09-07 @ 18:49:18
Kan ju inte ha en blogg som bara handlar om WoW egentligen :)
Ska se om man kan knappra ihop lite här också...
Kan ju vara kul att läsa för normalt folk :P

kommer tillbaka om en stund...Ska försöka få iordning på lite kort på dom fina tröjorna jag fick.

Strax tillbaka :P

Relentless Gladiator's Plate Chestpiece

2010-09-07 @ 16:57:38
rustning

Lite uppgradering :P
Nu gäller det bara att göra bra ifrån sej i arenan för att få ännu bättre grejer :D
Har tagit mej lite tid att komma undan guilden några dagar nu och spelat lite på min hunter Huntjin.
Faktiskt skönt att ha flera karaktärer som man kan smyga undan med. Bara min kompisar som kan nå mej.
Sen den roliga biten i spelet är faktiskt att bättra på sin utrustning på sina karaktärer. Fast det blir inte speciellt mycket PvP med denna. Suger reält på att spela hunter där man behöver veta hur man spelar klasser :P Jag är bra på att stå stilla och bara skjuta xD

Tillbaka och spela lite innan det blir fotbollsträning med grabbarna...tjohej

Dagen i ära...

2010-09-05 @ 14:31:04
Dagen hittills har bestått av samla mineraler och PvP...
Tidanbo

Det ger faktiskt en hel del att göra allt detta medans man står i kö till BG:s...

ännu ett par skor sålda

4753 guld att hämta ut...Visst är det alltid lika roligt när man får sån post :P

dräpt fiende

men allt samlande går inte helt smärtfritt om man säger så :P En stackars DK (Death Knight är en klass man kan spela och förkortas alltid med DK) stog ivägen och försökte norpa åt sej lite mineraler. Det är inte alltid så enkelt. Han hade inte varit lvl 80 speciellt länge. Ingen bra början på sin karriär. Ibland hoppar man på sin överman. Då får man lugnt känna sej besegrad och ta nya tag. Men då och då får man chansen att ge tillbaka med livet i behåll. Känns alltid lika skönt att få dräpa en allians >:)

bankalten kommer till nytta

Många ggr så får inte det man samlat ihop plats på banken. Då får man skapa en sk. bankalt (en alternativ karaktär som man skickar över det material som antingen ska säljas eller sparas) han får även ta hand om en viss del utav guldet man tjänar. Ganska bra tycker jag. För då slipper man se hur mycket guld det finns. För har man allt guld på sej är det väldigt lätt att handla något onödigt.

14.000 guld har jag faktiskt lyckas samla ihop på 4 eller 5 dagar nu. Ganska nöjd med det. För snart kommer nästa expantion Cataclysm. Och då blir det ny utrustning som kommer behöva sin magiska stenar monterade och det brukar kosta en del. Så ganska skönt att ha lite buffert :) Första gången jag tänker på något sånt. Har inte gjort det tidigare. Och man hamnar lite efter då faktiskt. Det finns grejor som kanske behöver uppgraderas. Yrkena kommer att kunna tränas så man blir ännu duktigare smed och gruvarbetare...

Men nu blir det en liten paus i spelandet. Dags att klippa gräset :)

I egen hög person...

2010-09-05 @ 01:48:46
Tidanbo upplagd för PvP

Här har ni honom!!! Tidanbo i egen hög person. I väntan på att rusa in i en hög allians ute på slagfältet och vifta med sin yxa. Den stackrs gnomen eller dvärgen som står i vägen då. Får allt skylla sej själv :P

Medans jag väntar...

2010-09-05 @ 01:31:41
crafting boots

som rubriken säger...

När man inriktar sej mycket på PvP som jag gör just nu så är det inte så lätt att få ekonomin att gå ihop. Då blir det att passa på under den tiden man står i kö till alla dess BG:s att samla material och tillverka saker. Jag har hittat nåt som ger bra "klirr" i kassan :D

Ett par skor. Vissa grejer får man ju köpa. Men det är inget man går minus på faktiskt. Efter många uträkningar så har jag fått till det så pass att skorna alltid är billigast på Auktionshuset (Auktionshuset är ett ställe där man kan köpa och sälja allt möjligt mellan spelarna)
Detta säger vissa inte direkt mycket. Men jag får mer än dubbelt så mycket betalt mot vad jag får köpa materialet för. I snitt kostar materialet mej ca 2000 guld och jag säljer skorna för ungefär 4500 - 5000 guld. Får mer eller mindre ihop till 1 par skor på en kväll med PvP.

För detta krävs det att man har två yrken.

*Mining = Typ gruvarbetare. Man letar efter mineraler som man smälter ner och gör om till en metall. Samt att man får massa annat när man letar olika mineraler. Man kan hitta olika typer av ädelstenar också. Och den kan slipas till en typ av ädelsten som ger din karaktär mer krafter av olika typer beroende på hur den slipas.

*Smed = Behöver jag nog inte göra en jätteförklaring på. Som smed kan man lära sej att skapa olika typer av rustningar och vapen. Som t.ex dessa skor jag berättar om :P 

Jakten går vidare...

2010-09-05 @ 01:02:05


Jakten på 100.000 st ärofulla dräpningar går vidare. Nu har man tagit sej mer än halvvägs i alla fall xD
Drömmen om "Tidanbo Of the Horde" går vidare :P Nån gång ska han få titeln!!!

Men efter att Blizzard gjort om kösystemet för att komma in i slagfälten har gjort att det tar sin lilla tid...
mellan 8 - 15 minuters väntetid till varje BG (förkortning för slagfält som även kallas Battleground för dom som spelar WoW)

Men han ska få den...!
Har andra sk. "Oldschool" grejer som tar sin lilla tid att skaffa. Samt att det kräver att man får gå tillbaka i tiden inuti spelet och skapa sej ett rykte med olika klaner typ. Ju bättre rykte man skapar sej ju bättre saker kan man köpa/få.
Så varför inte denna titel också :)

Achievements

2010-09-05 @ 00:32:33


Dom 5 senaste achievements som Tidanbo jobbat till sej...

Nu var det dags då xD

2010-09-04 @ 19:40:36
För skoj ksull startade jag denna blogg...
Mest för att kunna lägga ut lite om mitt liv i den alternativa världen där jag gör världen osäker med min orcwarrior Tidanbo och min Blodalvspaladin Dilox.

För det mesta är det PvP som gäller och många inlägg kommer väl handla om det. Men det händer att man drar iväg med en pug eller guilden till Icecrown Citadel i jakt på Lich King.

I alla fall...

Lite snabbt om mej som person. 3 barns pappa (snart 4) Bor i en villa i ett litet samhälle som heter Tidan. Där i från mitt karaktärsnamn kommer i från (Fyndigt?) Har min vackra sambo Annika som inspirerat mej till detta. Kanske blir det en succe eller så berättar man om sina bravader för enstaka personer :P Eller ingen alls...Den som väntar, får se xD

Fortsättning kommer...

Välkommen till min nya blogg!

2010-09-04 @ 17:20:16