Matchen i helhet var riktigt bra faktiskt...

FBK tog HV på sängkanten...

2 mål i första perioden. Riktigt snygga mål faktiskt...!

Uppförsbacken blev förstor. Och FBK gjorde inte direkt lätt för oss...
Vi kom tillbaka men gapet var förstort. Ändå så var det bara 2 mål. Men kändes som mycket mer...

Andra perioden gick nog med vissa marginaler till HV. Fast FBK försvarde sej riktigt bra. Puistola drog på sej en 2+2 minutare. Fast då skapade HV en hel del. Tyckte mer att dom spelade som bäst under boxplayen. Laine försvann...Många var anonyma...Den enda jag tycke slet som ett odjur inne på plan varje gång han var inne var Jesper Fasth. Stog nästan med gapande munn när Matchens lirare gick till André Petersson. Han var en bland dom bättre. Men Fasth var fasiken bäst!!! De flesta var medelmåttiga. Men Fasth var den som utmärkte sej mest. Börja bli lite av en favorit. Och årets hackkyckling Adam var riktigt under isen. 0-1 målet vet i fan vad dom gjorde. Måste blivit nåt riktigt missförstånd mellan Adam och Rahimi. För Bastiansen kunde lätt glida förbi helt orörd och lägga en riktigt fin backhand in bakom Larsson. 0-2 målet då var HV inte med någonstans. Lika snyggt det med en backhand...

Men reduceringen kom alldeles försent. Men det var ett riktigt bra skott från Puistola. Som Beech styrde in snyggt bakom Salak. Men mycket mer blev det tyvärr inte trots att HV tryckte tillbaka FBK reält.

Men dom som var sämst ikväll var FBK:s supporters. Dom var mer där för att provocera än titta på hockey kändes det som. Står där upp och skriker "HV suger kuk" i flera minuter. Att skrika "hata, hata HV" reagerar jag inte direkt på. Men sitta och skrika sånna ord dom gjorde upprörde mej lite. Det finns faktiskt barn i arenan. Familjer som försöker ha en trevlig kväll. Dom hördes bra, mycket och mest hela tiden...Hade Brynäs supporterna först på listan genom deras respektlösa grejer när Per Gustavsson skulle hålla sitt tal under cermonin då hans nummer hissades^^

Sen till er som inte kan stanna kvar tills klockan slår 20:00 och slutsignalen går. Riktigt dåligt. Ni kommer dit för att titta på HV och visa ert stöd för ert lag. Så går ni när det är typ 3 minuter kvar av matchen. Det är förmodligen killarna behöver oss som mest. Fy skäms på er!!!

Men, men...Jag är riktigt trött. Så är inte helt klar i skallen efter en 12 mil lång resa hem :P Så skrive kanske lite knepigt just nu.